Støttemur

Støttemure og plantesten, kan anvendes som støtte, afskærme eller holde større jordmasser på plads.

En ny støttemur til din have

Støttemure bruges til at støtte en jordskråning, så jorden holdes på plads. Det er nu blevet meget moderne at bygge et højbed i sin støttemur, så den ser mere attraktiv ud.

Få et lækkert højbed eller en støttemur i sten. Sten er et yderst effektivt til at bygge støttemure og højbede i. Det er vigtigt når du skal have lavet en støttemur eller et højbed, du altid vælger hvilke type sten det skal være.

Sten er nemlig et naturligt, smukt, holdbart materiale. Der findes mange forskellige slags sten, som kan passe ind til din have.

Der findes sten i forskellige farver, nuancer, størrelser, former og typer. Sten er stærke, som kan holde til meget belastning af jord, de er også velegnet til fremstilling som en mur, der kan støtte skrænter og lignende. vi kan både hjælpe dig med din støttemur og haveanlæg

Støttemur

De forskellige slags sten

8-tallet er ikke kun en støttemursten, men også en plantesten. FC-støttemursten kan nemt fyldes op med jord og plantes til med blomster, så du får et højbed. Det er en af de eneste sten som kan sikre en stabil mur. Der er andre varianter end kun 8-tallet, det er bl.a. Danblokke, Easyblokke, Parkline eller Flexblokke.

Parkline er en af dem som er blevet meget populær de seneste år, da de har en højde mellem 40-160 cm. Parkline kan både bruges som støttemur, men også beplantes, med blomster og græsarter.

Du kan vælge mellem et en lukkede støttemur eller en åben støttemur, kommer hældning til at afhænge af det. En lukkede støttemur kan klare meget mere pres end en åben.
Hvis du ønsker en åbenstøttemur, kan vi sætte stene med et mellemrum på 10-20cm, så det kan beplantes. Hvis du ønsker en lukkede støttemur, sætter vi det kun med 2-5mm med fuge imellem.

Støttemure for professionelle

Vi anbefaler at du ikke kaster dig ud i gør det selv-arbejde, da det er projekt for en håndværker. Vi har erfaring og ved hvordan vi skal gøre det. Ved at få opbygget en ny støttemur, er det meget krævende og svært, samt der er meget slid ved at få opbygget. Der er specifikke krav til muren og hvordan den skal opbygges.

Derfor er det ikke et gør det selv-arbejde, kontakt i stedet en dygtig fagmand.
Når du kontakt os kan du altid regne med du får professionel hjælp, vi yder vores bedste for at vores kunder altid er tilfredse. Du kan få hjælp af vores professionelle brolægger.

Støttemur

få et tilbud nu