Flisegulv

Fliser har mange fordele, både når man bruger den ude og inde.
Udedørs har vi mange års erfaring indenfor lægning af fliser til blandt andet terrasser, gangestier eller trapper og trin i have. Men de kan også benyttes indendørs.

Flisegulv, -væg eller -loft?

Fliser kan bruges på langt de fleste overflader, så længe de er stabile og jævne.
Forsøger man at lægge fliser på et ujævnt gulv kan det hurtigt gå galt og deres hjørner vil stikke op. Det kan være farligt og man kan slå sig gevaldigt, da fliser er lavet af et meget fast og hårdt materiale.
 
Men til gengæld kan de bruges både oppe og nede – vandret, lodret og på skråt. Derfor bruges de ofte. Læs mere om gulvservice.
Opmåling af fliselægning
Brolægning af flise

Flisernes mange fordele

Når du bruger flise indendørs skyldes det ofte af de er vandafvisende og derfor kan bruges i de fleste former for vådrum. Her skal man dog være opmærksom på at det skal være fliser der er lavet til formålet og at fugningen er af den vandsikreslags, ellers vil den over årene blive opløst og utæt.
 
Men da fliser også er uhyre nemme at gøre rent bruges de også ofte i entreer, køkkener og ja, badeværelse. Med en vandafvisende flise (og fuge) kan du nemt og hurtigt tørre dem af med en fugtig klud. Så bliver de nemt rene og kan holde i mange år frem.

Få et godt tilbud på flisegulv

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller lignende til dit kommende flisegulv. VI kan hjælpe dig med at finde de helt rette fliser, samt lægge dem for dig.
Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden.

Når du kontakter os, giver vi dig også altid et 100% uforpligtende tilbud på netop din flisegulvsopgave. Så kan du altid sammenligne med andre og finde den helt rigtig løsning.

Vi hjælper både private og erhverv.

få et tilbud nu