Fliselægning

Vores fliselægning giver dig som kunde succes.

Fliselægning til det du står og mangler

Hvis din fliselægning skal være i toppen og vellykket, så overlad arbejdet til en professionel brolægger. Vælg den rigtige flise, til det du står og skal have lavet. Det er altafgørende hvilken flise du vælger, for at arbejdet bliver udført til perfektion, og det holder i mange år. 

 

Fliselægning med materialer der giver succes

Ved af valg af det rigtige materiale kan det give dig succes. Vi vil naturligvis gerne komme ud forbi dig, og kigge på hvad der egner sig godt til netop dit sted.

Vores brolægger kan hjælpe dig med at komme med gode råd der egner sig til dit sted, så du har flere forskellige fliser at vælge imellem. Vi kommer selvfølgelig både med fliserne og det stabile grus – så slipper du for de tunge slæb.

Brolægning af flise
fliselægning

Forarbejdet er altafgørende

For at vi får lagt de helt rigtige fliser, er forarbejdet altafgørende. 

Vi skal grave ud, og lave grundige beregninger, for at det kommer til at se helt perfekt ud. Derfor er det vigtigt du ved hvor din fliselægning skal være.

Til rådighed hele året rundt – med en god fliselægnings pris

Vi er til rådighed i både sommer- og vinterperioden Vi kan arbejde i alt slags vejr, derfor stiller vi gerne vores professionelle erfaring til rådighed for dig.

Tag endelig en snak med os, da vi altid gerne vil høre hvad du har i tankerne, så kan vi komme med et uforpligtende tilbud på fliselægningen.

Vi overholder 9/10 gange altid vores uforpligtende tilbud og tidsplan. Hvis du skulle være den uheldig der ikke er tilfreds er vi medlem af Byg Garanti, som er din garanti for at det udførte arbejde er i orden.

Da med garantiordning kan dække op imod 150.000 kr.

Lyst til at kigge forbi?

Kontaktinfo