Havearkitekt

Få tegnet en haveplan, med en dygtig havearkitekt

Få hjælp af en havearkitekt

De fleste haveejere ønsker en have hvor den føler sig hjemme. En havearkitekt kan se haven med helt nye øjne, tænker rummeligt og æstetisk. En havearkitekt kan se hele haven som en sammenhæng, og komme med gode forslag.

En havearkitekt kan se sammenhængen mellem husets udtryk, omgivelserne, jordens beskaffenhed og landskabet.

Har du beplantet have som skal laves om, kan vi sagtens klare det problem. Du kan få en masse inspiration her på vores side, til hvad du skal have lavet.

pexels-photo-4969893 (1)

Hvad koster en havearkitekt?

Et spørgsmål vi ofte får, men der desværre ikke nogen fastlagt pris på en havearkitekt, vi har en proces som vi går igennem sammen, derefter laver vi et uforpligtende tilbud. Et havedesign er noget for sig selv, derfor er priserne også skiftende

Det kommer med an på hvad der skal laves i haven, og hvordan den ser ud i forvejen, eller om det er en helt ny have der skal laves. Du kan se hvordan vores forløb ser ud her:

Vi kommer ud og giver rådgivning og får en masse inspiration. Vores besøg kan omhandle planteforslag, terrasser, beskæring og feedback på konkrete idéer og tanker. Du kan supplere med at komme med din tanker og idéer imens vi er i haven.

Efter vi har været på besøg, laver vi skitse som er tegnet så man kan se hvordan haven kommer til at se ud. Her er der planter, træer og andet materiale på.

Derefter ligger vi en have plan sammen, som er detaljeret, hvornår det skal ske. Her kommer der hvad vi skal starte med og hvor lang tid det ca. kommer til at tag. Vi kan få vores brolægger med indover, som kan lave en flot fliseterrasse, eller hvis du ønsker støttemure til din have, kan det sagtens klares.

Du får et uforpligtende tilbud, hvis du accepterer det, kan vi starte på dit haveprojekt.
Efter tilbuddet er godkendt, laver vi haven. Når den er færdig, kan du sætte dig ned og nyde din have.

Fokus på dine behov

Vi går altid efter kundens ønsker og behov. Vi går ikke efter en avanceret løsning og planter der er svære at holde, vi går efter hvor meget tid du vil bruge i din have, og hvad du syntes passer bedst til din have. Vi er din personlig rådgiver, og sikre dig altid langtidsholdbare løsninger, som spiller sammen på en smuk måde

Sådan kommer du i kontakt med os

Du kan altid udfylde vores kontaktformular her på siden, så svare vi indenfor 24 timer. Eller du kan sende en mail til os, og beskrive hvad du gerne vil have, hvis du allerede har en idé.
pexels-photo-2917820 (1)

Lyst til at kigge forbi?

Kontaktinfo