Belægning af indkørsel

Har du brug for en ny belægning af din indkørsel? Så står vi til rådighed med høj kvalitet, til den rigtig pris

Belægning til din indkørsel

Står du med en drøm om endelig at få lavet din indkørsel? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi prioriterer dit projekt højt, og levere en kundeservice der altid er i top. 

Vi har speciale i belægningsarbejde. Vi arbejder med alle slags stentyper, så du siger bare til hvad du ønsker at få lagt. Der findes talrige farver, udformninger og størrelser, men vi er klar til at hjælpe dig med alt til din indkørsel.

Belægningsarbejde i top

Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige sten til din indkørsel. Det er vigtigt du allerede nu tænker på at stenene skal have en minimumtykkelse på 6 cm.

Da det skal kunne modstå tung trafik.

Hvis du allerede nu ved du vil have lys i fliserne i din indkørsel, kan det nemt monteres direkte i flisebelægningen. Det kan også være langs kanten af indkørsel. Ønsker du forskellige slags typer sten, er det vigtigt at de alle har samme tykkelse. Vi har med fordele nogle fliser der kan bruges til din indkørsel:

fliselægning
Belægning af indkørsel

Super høj kvalitet, til den rigtig pris

Ønsker du dig et gennemarbejdet tilbud på dit ønske af fliser så kontakt os endelig. Vi ønsker dog du sender os nogle billeder eller en plantegning, så vi ikke står med uforsagte arbejdsopgaver, som ikke er beregnet med i din pris.

Vi kan altid snakke om prisen, i forhold til hvordan det skal lægges, og hvor hurtigt det skal gøres. Vi kommer selvfølgelig med en anbefaling, da vi sætter tilfredskunder højst..

Garanti for det bliver lagt forsvarligt og korrekt

Vi kan forsikre dig hvis vi laver fejl. Hvilket er imod alle vores forventninger, så er vi medlem af Byg Garanti, som er din garanti for at vores arbejde bliver udført forsvarligt og korrekt. Er du utilfreds med vores arbejde har de en garantiordning der kan dække op til 150.000 kr. 

Lyst til at kigge forbi?

Kontaktinfo