Nyt flot gulv i din bolig

Gulvprojekt

Ligesom brolægning og fliselægning i haven er utrolig vigtig, så er gulvet indendørs ligeledes vigtig. Dit gulv har stor betydning for boligens stil og udseende. Det er vigtigt, at du vælger den rette behandling til dit gulv, da det er med til at forbedre levetiden og holdbarheden af gulvet. 

Overvejer du at få lagt nyt gulv, eller trænger det til en behandling, så kontakt en specialist indenfor trægulve. Ved at anvende en specialist i trægulve sikrer du, at arbejdet udføres nøjagtigt og korrekt. 
 
Henvend dig til en professionel gulvservice specialist som kan imødekomme dine ønsker og behov. Sammen kommer I frem til hvilken behandling, der er mest rigtig for dit gulv, og som passer til din ønskede stil i hjemmet. Er du i tvivl om hvilken behandling der er den rette, vil en kompetent gulvservice fagmand kunne rådgive og vejlede dig. En kompetent gulvmand vil blandt andet rådgive dig i forhold til gulvafslibning, gulvbehandling eller lakering af gulv.

Professionel gulvafslibning

Er dit gulv slidt, og drømmer du om et nyt flot gulv i din bolig? Gulvafslibning kan give dit gamle slidte gulv et helt nyt liv. Ved gulvafslibning slibes et lag af dit gulv. Afhængig af hvor slidt dit gulv er, kan der anvendes en letslibning eller en fuldslibning.
 
Ved en letslibning er det ikke nødvendigt at slibe lige så dybt som ved en fuldslibning. Er dit gulv slidt, brugt og fyldt med ridser og hakker vil en fuldslibning være det rette valg. Uanset om der er tale om fuldslibning eller letslibning vil behandlingen skabe et utrolig flot resultat, som ligeledes forbedrer gulvets holdbarhed. 
 
Efter gulvafslibningen skal gulvet gøres modstandsdygtigt og slidstærkt. Derfor skal gulvet have en efterbehandling med lud, olie eller lak.
pexels-photo-8146336

Gulvbehandling

Der findes forskellige behandlinger til dit trægulv. Du kan blandt andet vælge mellem oliebehandling og en ludbehandling. 
 
Er du vild med træets naturlige farve, så er oliebehandling et utrolig godt valg. En oliebehandling bevare den naturlige farve og glød, som der er i træet. 
 
Har du derimod et ønske om et lysere udseende, så vil ludbehandlingen være det rette valg for dig. Lud forhindrer træet i at gulne, og du vil i stedet få en mere hvidgrå nuance. 

få et tilbud nu