Anlægsgartner

Med hjælp fra en professionel anlægsgartner, kan du skabe din drømmehave.

Ønsker du at omdanne din have til en oase hvor du kan samle dine tanker?
Eller vil du omdanne din græsplæne til et smukt og indbydende område? En professionel anlægsgartner kan gøre dine havedrømme til virkelighed.

Hvad kan en anlægsgartner gøre for dig?

Som tidligere nævnt, specialiserer en anlægsgartner sig i at planlægge, opsætte og vedligeholde grønne områder. De hjælper der med alt fra trimning af træer og buske, til beplantning af blomster og planter og etablering af terrasser, stisystemer og andreformer for belægning. En anlægsgartner kan tilbyde hjælp til både privatpersoner eller erhvervsdrivende. Ja, faktisk alle med et grønt område kan finde værdi hos en anlægsgartner.

Ofte tilbyder en anlægsgartner hjælp til pleje og planlægning af have områder. Du bør blot gøre dig nogle overvejelser om, hvad din have skal bruges til og hvordan du vil anvende den. Der er nemlig mange forskellige former for haver. Anvender du din have som et fristed, hvor du kan samle din tanker og genoplade din energi i grønne og frodige omgivelser? Så kan en anlægsgartner hjælpe med at beplante blomster, buske og andre typer flora der skaber en fri og livlig energi. En oase hvor du kan slippe væk fra hverdagens stres og jag, hvor du kan ånde ud i ro og mag.

Hvad kan vi ellers hjælpe med

Har du derimod et behov for en have, hvor der er plads til familie, gæster og andre sociale aktiviteter, kan en anlægsgartner sørger for, at pladsen i din have bliver anvendt bedst muligt. Med hjælp fra en professionel og erfaren anlægsgartner kan i planlægge og optimerer havnearealet, og sørger for at der er plads til grillen, udendørs spisning og hygge rundt om bålpladsen.

Ligeledes kan en anlægsgartner holde styr på haven for dig. For mange mennesker er der simpelthen ikke tid til selv at varetage haven. Græsset gror, buskene vokser og træerne spreder deres grene. Det betyder, at der skal bruges meget tid på pleje og vedligeholdelse. Tid, mange ikke har. En anlægsgartner kan hjælpe med at stå for pasning og plejning af de grønne arealer.

fliser anlagt ved hus
Havedesign

Belægning

Det er dog ikke kun de grønne områder en anlægsgartner kan assistere dig med. Ønsker du at få brolagt et stisystem, der fører beboere og gæster gennem de grønne områder?

Eller har du tænkt på at få lavet en terrasse hvor du kan nyde solen, og spise med familien? Så er det også en anlægsgartner du skal have fat i. Her vil en fagmand kunne assistere i planlægningen og udførslen af alt belægning du kunne have brug for.

Fra vejledning af former til brugsoptimering og placering, kan du med hjælp fra anlægsgartnerens viden og kendskab kunne skabe smukt og holdbart brolægningsarbejde.

Find den rette anlægsgartner

Vi samarbejder med dygtige og erfarende fagmænd i hele Danmark. Og blandt vores samarbejdspartner finder du eksperter indenfor alle områder af anlægsgartnerifaget. 

Uanset om du har behov for en fast vedligeholdelse af din græsplæne, trimning af træer eller anlægning af terrasse, finder du med vores hjælp de rette anlægsgartnere til at visualisere og virkeliggøre dine drømme.

Uanset hvilke opgaver og udfordringer din have byder på, kan en anlægsgartner hjælpe dig, med at skabe den perfekte haveløsning til dine behov. 

Søger du for eksempel en dygtig anlægsgartner i Fredericia, indhenter vi 3 tilbud fra dygtige fagfolk med de rette kompetencer til at løse dit haveprojekt.

Brolæg Haveanlæg

Modtag et gratis og uforpligtigende tilbud

Går du rundt med en havedrøm gemt i maven? Eller ønsker du at få anlagt en terrasse, stisystem eller indkørsel? Kontakt os og fortæl om dine tanker og behov. Vi indhenter derefter 3 gratis og uforpligtigende tilbud fra dygtige og professionelle anlægsgartnere med de rette kompetencer til at hjælpe dig. Sammen finder vi de rette fagmænd til at gøre dine havedrømme til virkelighed.

få et tilbud nu