Fliseterrasse

Vi hjælper dig med at finde den perfekte stentype til din fliseterrasse 

Den perfekte stentype til den perfekte fliseterrasse

Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige sten til din terrasse. Det er kun din fantasi der sætter grænser. 

Det er vigtigt du allerede nu tænker på at vælge den sten, som du ønsker dig. Det skal understøtter den byggestil der i forvejen eksisterer. Hvis du f.eks. vælger nogle af de lidt større sten, giver det en lidt mere rolig stil. Det er nemmere at vedligehold. 

Vedligeholdelse og den rigtige flise er en vigtig del af processen. Bliver du træt af din fliseterrasse, kan du altid bygge en træterrasse ovenpå dine gamle fliser.

Vi går aldrig halvhjertet ind i projektet

Da vi udfører alle former for flisebelægning, går vi aldrig halvhjertet ind i et projekt. Vi set det som en kunstart, og ønsker det bedste resultat til dig. Belægning er en vigtig del af processen, da det skal kunne holde i mange år frem.

Vi er gode til at se hvad der holder til netop din nye fliseterrasse. Tag endelig os med ind i processen. Vi kommer gerne med gode råd. Vil du selv lave din fliseterrasse, har vi også mange gode stilarter og farvevarianter du kan vælge imellem.

 

Fliseterrasse

Du kan føle dig tryg i vores arbejde

Heldigvis laver vi næsten aldrig fejl, men vi er trods alt kun mennesker, og der sker desværre til tider. Så er vi medlem af Byg Garanti, som er din garanti for at det udførte arbejde er i orden.

Så du altid kan følge dig trygt i at samarbejde med os. Vi sørger for at du får den aftalte pris, da vores professionelle brolæggere har de nyeste kurser. Vi har også erfaring med både store og små anlægsopgaver, og kommer gerne med råd.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din fliseterrasse 

Lyst til at kigge forbi?

Kontaktinfo