Haveanlæg

Vi kan lave dit nye haveanlæg, eller dit bed. Vi kan hjælpe dig med det du lige har brug for

Vi er med i hele processen til dit haveanlæg

Vi er med i hele processen – både med planlægning, rådgivning og inspiration. Vi udfører mange forskellige projekter, så du kan altid komme med dine ideer til os.

Fordi vi er med fra starten, ved vi præcis hvordan det skal laves, og vi kan komme i mål sammen. Vi udfører effektivt og hurtigt arbejde, og vi har altid direkte kommunikation til hinanden, så du altid kan komme med input.

Vi stræber efter altid at matche dit behov og din personlighed. Så om du er til det mere rå, eller det mere romantiske, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Derimod ønsker du dig noget helt unikt og anderledes til dit bed, f.eks. nogle fliser der er har et bestemt mønster. så kan vi hjælpe dig Vi ønsker dig altid den bedste service og 100% kundetilfredshed. 

Haveanlæg detaljer

Vi kan tilbyde dig det, du ønsker

Er det dit rækkehus der skal have fornyet sin have? Så kan vi hjælpe dig med lige det du har brug for, det er kun din fantasi der sætter grænser. For både udsmykning af din have eller indkørsel.

Ønsker du fliser til din terrasse så kan vi tilbyde dig det. Tænker du det er nu du skal have lavet din indkørsel står vi til rådighed.

Vi kommer gerne forbi, da vi kører i hele landet. Vi kan drøfte dine planer, hvis det er en af de større opgaver, er det bedst vi kommer forbi for at bese det.

Prisen skal holde som du ser på papiret, som os er den du har betalt for. Vi ønsker altid effektivitet til den rigtige pris, og udførsel til perfektion. 

Haveanlæg

Lyst til at kigge forbi?

Kontaktinfo