Brolægning

Vi rådgiver dig i at finde det rette brolægnings tilbud

Den rette brolægning til dig

Når du skal have udført brolægning, så kan det måske være svært at finde den rette løsning. Der findes ingen begrænsninger for, hvor mange idéer du kan have. En type brolægning passer bedre til haveanlægget, mens en anden slags passer bedre til indkørslen. Hvor en tredje måske er bedre egnet til et plantebed. Hvad end du skal have anlagt, så kan vi heldigvis hjælpe dig på vej, til at finde den løsning, der passer til dine ønsker og behov. 
 
Tag eksempelvis Anlægsgartnermester Ove Jensen, som har mere end 50 års erfaring indenfor brolægning og haveanlæg. De ved nøjagtig hvordan arbejdet skal udføres og har stort kendskab til alt indenfor emnet.

Samtidig kan de rådgive dig i at udvælge den type brolægning, som du har brug for til det haveanlæg, som du ønsker at få lavet. Tøv ikke med at kontakte Anlægsgartnermester Ove Jensen, hvor du kan få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. De holder til i Hedehusene og omegn, og står klar til at vejlede dig.
Billede af fliser
Haveanlæg af Anlægsgartner Roskilde

Mere om brolægning

En brolægger arbejder med alle typer belægninger. Den mest forekommende form for brolægning er naturlige stenmaterialer, såsom chaussésten, piksten, knoldbrosten eller granitsten. Disse er de hyppigste typer, som du ser på fortove, indkørsler, terrasser eller generelt i bylivet. De er blot eksempler på hvad en brolægger kan udføre af brolægningsarbejde, da der findes mange forskellige varianter og måder at lave belægninger på,
 
Det særlige ved brolægning er, at ingen af stenene er fremstillet på fabrikker. De skæres til og tilpasses af brolæggeren, så de kan lægges i det ønskede mønster. Derfor er man heller ikke begrænset af faste mål og rammer for, hvordan belægningsarbejdet kan udføres. Med andre ord, så er der ingen begrænsninger for hvordan det skal laves. 
 
En brolægger kan også lægge klinker, kampesten eller kantsten. Brolæggeren vil selvfølgelig tage højde for dine ønsker og behov, og altid hjælpe dig med at vælge de rette sten til netop din opgave.
 

Gode råd om brolægning

Brolægning er en meget personlig og subjektiv type af håndværk. Din personlighed og din stilart er det vigtigste når der skal udføres denne type arbejde. For selvom at brolægning tjener et formål, har æstetik utrolig stor indflydelse på det endelige resultat. Det betyder, at der ikke er noget rigtigt eller forkert svar på hvilke dimensioner du skal have brolagt. Dog er der nogle ting der altid er værd at overveje, og som kan gøre hele dit projekt nemmere.

Til indkørsel bør du have en plads der mindst er tre meter bred. På denne måde er du sikker på at der er plads til din bil.

Have stier, og andre stisystemer, bør være over en meter bred, så to personer kan gå side om siden på den. Dette er kun en anbefaling, da en sti grundlæggende kun behøves være bred nok til én person.

Ønsker du at få anlagt en terrasse bør den som udgangspunkt mindst være fire gange fire meter, så der kan være plads til rigeligt af havemøbler. Igen er dette bare en anbefaling, da du måske ikke har behov for en terrasse af denne størrelse.

Udvalg er materialer bør også være en af dine større prioriteter når det kommer til brolægning. Visse materialer er nemlig langt dyrere end andre. Granit er for eksempel præsenterer en langt større omkostning end beton vil have. Før du vælger typen af sten der skal anvendes, kan det af økonomiske grunde være en god ide, at undersøge de forskellige typer der findes. Rosendahl Brolægning tilbyder for eksempel en lang række forskellige typer af sten, beton og fliser.

Disse ting er ikke regler, men bare gode råd at have i tankerne når du planlægger en brolægning.

Forarbejdet er vigtigt

Forarbejdet er super vigtigt for at en brolægning kan lægges til perfektion. Anlægsgartneren skal lave udgravning, måle op og tilpasse fundamentet således, at stenene kan blive anlagt korrekt. 

Derfor er det vigtigt at få en ekspert i brolægning til at udføre din opgave, så du kan være sikker på, at arbejdet bliver gennemført uden fejl og mangler.

Heldigvis er vores samarbejdspartnere er dygtige anlægsgartnere, som står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor være helt tryg, når de går i gang med at udføre forarbejdet til din brolægningsopgave.

Få en god pris på brolægning

Er det din indkørsel eller baghave, som skal have ny brolægning? Uanset, hvad din opgave er, så står vi til rådighed med det, som du har brug for hjælp til. En ny lægning af brosten kan give dit hjem et frisk pust, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi sørger altid for at du får en konkurrencedygtig pris på din opgave, og at arbejdet udføres til perfektion.
 
Prisen kan variere alt afhængig af, hvad for en stentype du ønsker samt hvor stort et areal du skal have brolagt. Vores anbefaling er helt klart, at du udfylder vores kontaktformular, beskriver dine opgave så grundigt som muligt, så du kan få et fordelagtigt tilbud. På den måde bliver det meget lettere for anlægsgartneren at komme med en pris, som er skræddersyet til dig. 
 

få et tilbud nu