Entreprenør

Du kan på denne side læse omkring hvilke arbejdsopgaver, som en entreprenør varetager, og hvordan du finder den rette entreprenør til dit byggeprojekt.

Hvilke arbejdsopgaver varetager en entreprenør?

Det kan i mange tilfælde være en stor fordel, at indhente hjælp fra en entreprenør, hvis man står med et byggeprojekt man ikke selv kan håndtere. En entreprenør er en håndværker, som varetager arbejde indenfor håndværkerbranchen. Det vil altså sige, at en entreprenør kan varetage murerarbejde, tømrerarbejde, tagarbejde, malerarbejde, kloakarbejde og opførelse eller nedrivninger af bygninger – for bare, at nævne nogle erhverv indenfor håndværkerbranchen.

Det betyder altså, at en person der arbejder med entreprise kan håndtere mange af de arbejdsopgaver, du som kunde må stå overfor. Hvis du hyrer en entreprenør til din arbejdsopgave vil dette gå ind under entreprise, da der her er tale om en specifik arbejdsopgave, som entreprenøren udfører for dig.

Byggetegning
Entreprenør3

Find den rette håndværker til dit projekt

Hvis du står og skal bruge professionel hjælp fra en håndværker kan det være klogt, at undersøge dine muligheder grundigt først. Her kan du smart gøre brug af diverse hjemmesider til, og finde eventuelle anmeldelse og kommentarer omkring tidligere udført arbejde fra entreprenører.

Alt efter hvilken type opgave, som du står og skal have løst, kan der være nogle forskellige parametre at kigge på. Det er vigtigt, at man ikke altid udvælger den billigste og første, som dukker op, når man søger på entreprenører. Undersøg markedet grundigt således, at du kan få dit arbejde udført ordentligt og korrekt.

Flere entreprenørfirmaer er medlem af Byg Garanti, som giver dig som kunde en forsikring på det udførte arbejde. Det er en vis sikkerhed, som gør sig gældende, hvis der skulle opstå et problem med det udførte arbejde. Dette kan altså også være en afgørende faktorer ved udvælgelse af entreprenørfirma.
Undersøg herunder også hvilke firmaer, at det udvalgte firma samarbejder med således, at du kan sikre dig om, at materialerne som bliver brugt er af ordentlig kvalitet.

Modtag hjælp fra en erfaren og professionel fagmand

Hvis du som mange andre, har problemer med, at finde den rette entreprenør, så har vi her tilføjet et godt bud. Hos MC Byg er du forsikret om, at der igennem mere end 40 års erfaring er skabt et stort kendskab til håndværkerbranchen. Det betyder altså, at de har varetaget mange forskellige typer opgaver, og helt sikkert har prøvet, at løse noget som minder om din.

få et tilbud nu