Krankørsel

Spar både tid og kræfter med krankørsel. Hjælp til flytning af tunge materialer.

Transportering af materialer med krankørsel

Skal du have kørt materialer fra et sted til et andet, kan det hurtigt blive meget tungt og tage lang tid. Og det areal materialerne ligger på ved flytningen, er det også være hårdt for.

Det kunne f.eks. være en ny græsplæne, der ville tage skade af en tungt lastet trillebør eller anden for for vogn, der skal transportere materialerne fra et sted til et andet. Ved brug af en kranbil kan du spare dig selv for mange timer og kræfter.

En kran kan række sig ind over hækken, og der er derfor ikke behov for, at nogle af materialerne ødelægger dine arealer. Også skure, garager og drivhuse kan en kran række ind over, hvis det er nødvendigt. 

Der findes kraner i mange forskellige størrelser. Det gør at kranerne kan være meget fleksible, og kan derfor bruges til mange forskellige og alsidige opgaver alt efter hvad dit behov skulle være.

Også hvis du skal have lagt flis eller jord i dine bede, er det en god løsning at bruge en kran. Det kan gøres meget fleksibelt, og udføres med centimeter-præcision. En kran kan både være front og bagmonterede.

Det er afhængig af opgaven, om den er front og bagmonterede. Løftekapacitet på en kran afhænger af mange faktorer, men det afhænger hovedsageligt af rækkeviden, fra vognen, til hvor materialet skal læsses af. 

Hvad kan krankørsel bruges til?

Med krankørsel er der massere forskelligt, der kan blive hejst. Det kunne være landbrugs- og entreprenørmaskiner, containere, skure og skurvogne, pavilloner, legehuse og andre diverse byggematerialer.

Krankørsel er også til hjælp til bortskaffelse af jord og affald. Det kunne også være til tømning af nedgravede affaldsløsninger. Krankørsel kan også hjælpe med levering af grus og sand, alle typer af sten eller levering af beton- og asfaltknus.

Hvem kan hjælpe?

Står du, og mangler en kran, så kan Gladsaxe vognmandsforretning APS være til hjælp med kørsel af en kran til dit næste projekt.

Gladsaxe vognmandsforretning APS har stor erfaring med krankørsel, og er et sikkert valg til din næste opgave. De tilbyder punktlig og god service til både private og erhverv. Kontakt dem i dag, og få et uforpligtende tilbud. 

Krankørsel