Vores garanti

Detaljen

Detaljen er vigtig for Mapaw, for den er den der gør forskellen. Med et kompetent mandskab, er du altid sikret et resultat som er perfekt helt ned i detaljerne. Mapaw nyder den belønning, der ligger i at udføre et godt stykke arbejde og med motiverede medarbejdere der går op i deres arbejde og vægter kvalitet højt, er du sikret et altid flot arbejde.

Garanti

Mapaw kan altid stå inde for det udførte arbejde, og yder derfor optil 5 års garanti. Herunder, 2 år for mindre arealer, 3 år for mellem, og 5 år for store. Vælger du Mapaw er du sikret et resultat der holder i mange år fremover.

Til tiden

Hos Mapaw er det vigtigt vi holder hvad vi lover, og altid udfører kvalitets arbejde efter den aftalte tidsplan. Vi besidder kompetancen til at give en præcis vurdering af hvert enkelt projekt, som gør at muligt at ligge en nøjagtig tidsplan der holder hvad den lover, uden at gå på kompromi med kvaliteten. Dette giver vores kunder en tryghed i vores arbejde, og at vi tager hvert enkelt projekt alvorligt.

Mandskabet

Mapaw har opbygget en sikker ekspertice, igennem ikke alene erfaring og rutine, men også igennem et dygtigt mandskab, der løbende holder sig ajour med den seneste udvikling og nytænkning idenfor anlæg.

Med over 10 års erfaring er Mapaw godt rustet til at udfører arbejde af høj kvalitet. Derfor ved du at det altid er de bedste resurcer, der arbejder for dig.Vi ansætter personale efter behov så vi kan følge med vores opgaver.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger