Træfældning på Sjælland – beskæring af træer

Mapaw tilbyder træfældning og andre services på hele Sjælland, også København og Ringsted.

Træfældning og beskæring af træer kan være et vanskeligt arbejde uden den rigtige tilgang. I forbindelse med træfældning er det naturligvis vigtigt, at det udføres på en måde, der hverken skader den omgivende skov eller bygninger. Hos Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse udfører vi både træfældning og beskæring af træer på den helt korrekte måde – bekymringsfrit og sikkert.

Hvilke tjenester tilbyder vi?

Der kan være bestemte sikkerhedsmæssige foranstaltninger, vi må vurdere eller tage stilling til, og vi giver en kyndig og professionel hjælp, uanset hvad situationen måtte byde på. Vi tilbyder blandt andet:

  • Træfældning på Sjælland
  • Beskæring af træer på Sjælland
  • Hækkeklipning
  • Vurdering af risikotræer
  • Stubfræsning af træstubbe

Særligt i forbindelse med vurdering af risikotræer er det vigtigt at tage kontakt til professionelle, da træer, der udgør en risiko for sikkerhed og omgivende miljø, kan være til fare for både mennesker og dyr.
Korrekt beskæring er desuden essentielt for at bevare træet og gøre det i stand til at spire og blomstre år efter år.

Stubfræsning og træfældning på Sjælland

I forbindelse med en træfældning står vi typisk tilbage med en stub, der står i vejen. Vi udfører stubfræsning af træstubbe efterfølgende, hvis ønsket skulle være der.

Ring og få et tilbud på træfældning på Sjælland

Hos Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse tilbyder vi en lang række services ud over træfældning og beskæring af træer. Vi giver gerne mere information om de mange tjenester, vi udbyder.

Ring til os på 70 20 33 88 og få svar på dine spørgsmål eller få for eksempel et tilbud på træfældning. Vi giver altid et 100% uforpligtende tilbud, og du er velkommen til at tænke over pris og tilbud, inden du beslutter dig for at vælge os til træfældning på Sjælland, København eller Ringsted.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger