Støttemur & trapper

Støttemur:

Har du også niveauforskelle i haven kan det være en stor charme at udnytte dette og lave støttemure eller højbede. Vi har herunder beskrevet nogle forskellige mure med forskellige typer sten, så du kan se hvad der passer ind i jeres stil og drømme. Kontakt Mapaw for nærmere oplysninger og om hvilke støttemure der kan lade sig gøre til netop jeres projekt.

Kampestensmur:

Skal du have lavet en støttemur kan den udføres i kampesten og dette er en af de mest naturlige støttemure man kan bygge. Med kampesten kommer den til at se gammel og rustik ud med det samme og passer til mange typer belægning.

Brostensmur:

Ønsker du en støttemur i granit er brosten et godt produkt. Den har et flot udseende, men ser samtidig rustik ud pga. fuger mellem brostenene og de kan fås i flere forskellige farver.

Betonmur:

Der findes mange forskellige slags betonsten til støttemure og nogen er bedre end andre til netop støttemure. Vi har flere forskellige typer sten at vælge imellem, men de har også hvert deres udtryk som helhed og det kommer an på hvilken sten du som kunde bedst kan lide. Kontakt os hvis du mangler rådgivning til din næste støttemur og et uforpligtende tilbud.

Trapper i beton eller granit

Mangler du en ny trappe kan den bla. Udføres i beton i mange forskellige former og typer sten, det er kun fantasien der sætter grænser.

Trapper i granit:

Ønsker du en trappe ud over det sædvanlige kan den eksempelvis udføres i granit eller en mere eksklusiv sandstone flise. Der er mange forskellige former vi kan udføre din næste trappe i.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger