Snerydning – Ringsted & Køge

Slip for besværet med at skovle sne på din matrikel – lad Mapaw stå for snerydning og saltning. Vi rykker ud til snerydning i områderne omkring Køge og Ringsted.

Det kan være en dyr fornøjelse i form af erstatningskrav, hvis en forbipasserende kommer til skade på dine arealer. Kom ulykken i forkøbet med professionel snerydning i Ringsted eller Køge.

Love og regler om snerydning

Politivedtægten kræver, at der foretages snerydning af fortov og andre offentligt tilgængelige steder på matriklen.

Hvis der ikke er ryddet sne og saltet på dit fortov, og en person falder og kommer til skade, kan den pågældende person efterfølgende sagsøge dig eller din grundejerforening.

Veje og stier skal være ryddet inden klokken 7 på hverdage og klokken 8 på søn- og helligdage.

Hvis du er i tvivl om reglerne omkring snerydning, kan de ses på www.skovlsne.dk

Professionel snerydning og glatførebekæmpelse

Anlægsgartnerfirmaet Mapaw overholder de gældende love og regler for at sikre, at hverken du, din familie eller nogen andre falder på grund af manglende snerydning og saltning på din matrikel.

I snerydningsæsonen holder vi os løbende orienteret på DMI´s hjemmeside omkring vind og vejrsituationen, og vi har altid en medarbejder på standby til natarbejde med snerydning på Sjælland.

Undtagelser: Der ryddes dog ikke i en igangværende snestorm, som DMI har varslet. Vi påbegynder dog snerydningen igen, så snart den er afblæst. Dette skyldes, at snerydning under snestorm er forgæves, da der hurtigt ligger 10-30 cm sne efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud på snerydning – Ringsted og Køge

Vi giver gerne tilbud på snerydningen af jeres arealer. Ring på 70 20 33 88 og lad os komme ud og gennemgå jeres veje og stier, så vi kan give jer en god pris på snerydning i Køge og Ringsted – vi kører ud overalt i dette område og foretager glatførebekæmpelse. For din sikkerheds skyld – og dine naboers.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger