Pleje og vedligeholdelse af grønne områder

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse varetager pleje af grønne områder for private kunder, bolig- og grundejerforeninger, virksomheder, offentlige instanser m.m.

Vi kører ud på hele Sjælland og udfører pleje af grønne områder, primært almen ejendomsservice, græsslåning, beskæring af træer og snerydning. Har du en anden form for haveservice, du ønsker, vi skal løse for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Grøn pleje og vedligeholdelse – vi udfører de opgaver, du ikke har tid til

Uanset om du er privatperson, vicevært i en boligforening eller ansvarlig for området i en kommune eller privat virksomhed, kan det være svært at få tid til alle arbejdsopgaver. Ofte bliver udenomsarealerne nedprioriteret, fordi papirarbejde, de indendørs omgivelser og andre vigtige arbejdsopgaver prioriteres højere. Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse klarer de udendørs opgaver, som du ikke har tid til, herunder pleje og vedligeholdelse af grønne områder.

Pleje og vedligeholdelse af grønne arealer – året rundt

Grøn vedligehold? Overlad det trygt til Mapaw. Vi sørger for at passe og pleje dine grønne arealer hele året rundt, bl.a. beskæring af træer og buske samt græsslåning. Du skal derfor aldrig skænke de udendørs arealer en tanke, når du vælger os til at udføre pleje og vedligeholdelse af grønne områder for dig. Alt, du skal gøre, er at nyde synet af de flotte omgivelser.

Om vinteren sørger vi for snerydning og saltning af fortove, gangstier, parkeringspladser med mere. På den måde er der altid ryddet for sne på arealerne, så folk ikke kommer til skade, og det er til at komme frem.

Kontakt os for at høre mere om grøn pleje og vedligeholdelse

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejdsopgaver og priser, er du velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål om ejendomsservice, græsslåning, beskæring af træer, snerydning eller andre former for pleje af grønne arealer, besvarer vi også dette.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 33 88 eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger