Kloakarbejde – Sjælland, Ringsted, København

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse tilbyder kloakreparation, kloakering og rørlægning.

Vi arbejder som rørlæggere i samarbejde med autoriserede kloakmestre i Ringsted, København og resten af Sjælland. Vi har stor erfaring og dygtige medarbejdere, der er klar til at tage fat på alle opgaver inden for kloakarbejde og rørlægning.

Vi udfører sundhedsmæssigt og sikkert kloakarbejde

Vælg Mapaw, hvis du ønsker en professionel rørlægger eller kloakmester på Sjælland.

Hos Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse sørger vi for at overholde forskellige regler og ordener vedrørende kloakarbejde. For at fremtidssikre grundvandet og tage vare på naturen er det vigtigt, at alle forholdsregler tages, og at arbejdet udføres af autoriserede folk. Vi sørger for at indfri disse krav og regler, og derfor kan vi forsikre vores kunder om, at vores kloakarbejde udføres sikkert, effektivt og sundhedsmæssigt godt.

Vi tilbyder også:

Som rørlægger på Sjælland står vi for eksempel for udskiftning eller lægning af rør og omfangsdræn. Skulle der eksempelvis være vand i kælderen, kan vi lægge et dræn omkring huset for at sikre inventar og miljø.

Vi installerer også faskiner, som er fordelagtige i haver eller i grønne områder. Faskinen bidrager også med at vedligeholde kloakkerne og letter presset på kloaksystemet. Vi sørger for, at faskinen bliver lagt korrekt ned og tester, at den fungerer.

Kontakt for kloakarbejde på Sjælland

Vi modtager gerne en opringning fra dig og svarer på eventuelle spørgsmål. Skulle der være behov for det, giver vi gerne uddybende information om en service, du har brug for at få udført. Vi giver gerne en pris på kloakarbejde, som du kan forholde dig til, og den er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt os på telefon 70 20 33 88 eller udfyld kontaktformularen. Herefter vil Martin eller Paw svare på spørgsmål og vejlede i forhold til den forespørgsel, du har. Venlig hilsen Mapaw, din rørlægger på Sjælland, i Ringsted og København.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger