Brolægger på Sjælland – til gode priser

Skal du have lavet en betontrappe, en støttemur eller en helt ny indkørsel?

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse udfører belægningsopgaver for private, firmaer og grundejerforeninger. Opgaverne består primært af lægning af fliser, udførelse af støttemure, flisebelægning og belægning af nye og gamle indkørsler. Vi kører ud som brolægger på Sjælland, fra Ringsted til København.

Alle opgaver udføres med sans for æstetik og godt håndværk – og naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Brolægning med stor erfaring

Hvad er værre, end at terrassebordet står og vipper, fordi underlaget er skævt, eller at terrassen hælder, fordi brolægningen er sjusket? Intet, hvis du spørger os!

Hvad enten du skal have lavet belægning af din indkørsel eller terrasse, er det vigtigt, at brolægningen laves korrekt. Laves belægningen ikke korrekt, er det generende og grimt at se på.

Vælger du at bruge en brolægger fra Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse, er du garanteret, at arbejdet udføres grundigt og korrekt. Vi har mange års erfaring som brolægger på Sjælland, og så giver vi garanti på helt op til fem år på det stykke arbejde, vi udfører. Denne garanti sikrer dig et godt resultat mange år frem.

Stil og materialer

Vi bruger både natursten, fliser i beton, granit og fliser i sandstone. Hvad der er det rigtige til dit projekt, aftaler vi i samråd med dig, så du får det bedst mulige resultat. Når vi beslutter dette, tager vi naturligvis både højde for formålet med den pågældende brolægning, kvalitet, holdbarhed, udseende og pris.

Har du et andet projekt, der kræver belægning, er du velkommen til at kontakte din brolægger på Sjælland for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil tilbud hos brolægger på Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på din belægningsopgave ved at ringe til os på telefon 70 20 33 88 eller anvende kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en god pris.

Venlig hilsen Mapaw, din brolægger på Sjælland.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.