Din lokale brolægger på SJælland

Vi køre dagligt på hele Sjælland, og er altid lige i nærheden hvis du skal have et tilbud på en belægningsopgave
70 20 33 88

Brolægning på Sjælland – til gode priser

Skal du have lavet en betontrappe, en støttemur eller en helt ny indkørsel?

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse udfører belægnings- og brolægningsopgaver for private, firmaer og grundejerforeninger.

Opgaverne kan variere meget alt efter ønsker og behov. Der kan for eksempel være tale om lægning af fliser, udførelse af støttemure, flisebelægning og belægning af nye og gamle indkørsler. Vi har mange års erfaring i alle former for brolægningsopgaver.

Vi har desuden stor erfaring i at vejlede vores kunder gennem hele processen, således at de får det bedst tænkelige resultat i lige netop deres situation.

Alle opgaver udføres med sans for æstetik og godt håndværk – og naturligvis til konkurrencedygtige priser.

 

Brolægning med stor erfaring – og garanti

Hvad er værre, end at terrassebordet står og vipper, fordi underlaget er skævt, eller at terrassen hælder, fordi brolægningen er sjusket? Intet, hvis du spørger os!

Hvad enten du skal have lavet belægning af din indkørsel eller terrasse, er det vigtigt, at brolægningen laves korrekt. Laves belægningen ikke korrekt, er det generende og grimt at se på og det vil være et irritationselement i mange år fremover.

Derfor har vi kun de bedste brolæggere ansat. Vælger du at bruge en brolægger fra Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse, er du derfor garanteret, at arbejdet udføres grundigt og korrekt.

Vi har mange års erfaring som brolæggere vi er stolte af vores ekspertise. Faktisk så stolte at vi giver garanti på helt op til fem år, på det stykke arbejde vi udfører. Denne garanti sikrer dig et godt resultat mange år frem.

 

Stil og materialer

Muligheder er mange, når det kommer til brolægning. Der findes et væld af materialer, sten og fliser.

Vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning i forhold til at træffe det rigtige valg. Det kan for eksempel være, om du skal bruge natursten, fliser i beton, granit og fliser i Sandstone.

Hvad der er det rigtige til dit projekt, aftaler vi i samråd med dig, så du får det bedst mulige resultat. Når vi beslutter dette, tager vi naturligvis både højde for formålet med den pågældende brolægning, kvalitet, holdbarhed, udseende og pris.

Har du et andet projekt, der kræver belægning, er du velkommen til at kontakte din brolægger på Sjælland for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud på brolægning

Få et uforpligtende tilbud på din brolægning- belægningsopgave ved at ringe til os på telefon 70 20 33 88 eller ved at anvende kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en god pris.

Vi holdder til i Ringsted men dækker også København og det øvrige Sjælland.

Beregn prisen på din opgave nu

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger