Belægning & fliser

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse udfører vi alle former for flise- og belægningsarbejde.

Vi påtager os gerne både små og store opgaver og vi udfører alt indenfor anlæg, hvad enten det drejer sig om omlægning eller nyanlæg af den private have, eller parkanlæg, en gårdhave eller noget helt fjerde. Vi skræddersyer unikke løsninger, for hvert enkelt projekt, udfra den givne økonomiske ramme.

Der er ofte mange beslutninger involveret i at få anlagt en ny have eller et parkanlæg. Derfor gør vi meget ud af at guide og vejlede dig gennem hele processen. Det gør vi, uanset hvor langt du er med dit projekt. Starter du helt forfra, kan vi hjælpe dig gennem hele processen, med alt hvad det indebærer af overvejelser i forhold til udtryk, omfang og materialevalg. Er du allerede i gang elle,r er du gået i stå, så kan vi hjælpe dig med det videre forløb.

Vi deltager gerne aktivt i beslutningsprocesserne, både som rådgiver samt konsulent, for at vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dit projekt.

 

Betonfliser

Har du bygget nyt hus og skal have lagt beton fliser? Har du en indkørsel som trænger til at blive lavet om? Skal terrassen være større?

I alle tilfælde, kan det være en god ide med nye betonfliser. Der er sket meget, indenfor udviklingen af betonfliser gennem de senere år.  Udvalget af betonfliser er derfor større end nogensinde før – og det samme er mulighederne. Både i forhold til de enkelte flisers udseende, men også i forhold til den egentlige belægning.

Hos Mapaw har vi stor erfaring i større og mindre fliselægningsopgaver og belægningsarbejde. Vi tilbyder mange forskellige fliser, og kan anlægge mange forskellige mønstre.

Vi bruger kun trekantsmærkede sten, så du som kunde kan være sikker på den bedste kvalitet. Ønsker du vi skal lægge din næste belægning eller har du spørgsmål, så kontakt os.

Vi yder ikke kun konkurrence dygtige priser, men også en god kvalitet og service.

Ny belægning? – Granit og fliser i Sandstone

Har du behov for en ny belægning, og ønsker du en mere eksklusiv løsning, er der flere sten at vælge imellem.

Der er bla. Granitfliser i forskellige størrelser og til mange formål. Har du forelsket dig i en chaussesten eller brosten, kan dette varmt anbefales.

Der er mange muligheder med granit, for eksempel chaussesten i buer eller brosten i forskellige mønstre, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har desuden en type sten, der hedder Sandstone, som vinder mere og mere ind på det danske marked. Mulighederne er mange

Vi har et tæt samarbejde med en havearkitekt som laver vores havetegninger og arbejder meget med sandsten. Ønsker du en anderledes belægning, men stadigvæk en flot og brugbar løsning er dette det helt rigtige valg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger