Belægning & fliser

Mapaw udfører både små og store opgaver indenfor anlæg, hvad enten det drejer sig om omlægning eller nyanlæg af den private have, eller parkanlæg, med et altid flot og tilfredsstillende resultat.

Mapaw skræddersyr unikke løsninger, til gavn for det enkelte projekt og økonomi. Der kan være mange beslutninger i at få anlagt en ny have, eller parkanlæg. Uanset hvor langt du er med dit projekt, kan Mapaw være behjælpelig med det videre forløb. Mapaw deltager aktivt i beslutningsprocesserne både som rådgiver samt konsulent, for at vi sammen kan finde den løsning som passer bedst til dit projekt.

Betonfliser

Har du bygget nyt hus og skal have lagt beton fliser eller har du allerede en indkørsel som trænger til at laves om eller skal terrassen være større kan du med fordel lægge nye beton fliser. Der er kommet et stort udvalg i beton fliser og du kan se lidt inspiration her på vores hjemmeside.

Mapaw bruger kun trekantsmærkede sten så du som kunde kan være sikker på den bedste kvalitet. Ønsker du det er Mapaw der skal lægge din næste belægning så kontakt os, vi yder ikke kun konkurrence dygtige priser, men også en god kvalitet og service.

Ny belægning? – Granit og fliser i sandstone

Har du behov for en ny belægning og ønsker du en mere eksklusiv løsning er der flere sten at vælge imellem. Der er bla. Granitfliser i forskellige størelser til mange formål eller har du forelsket dig i en chaussesten eller brosten kan dette varmt anbefales.

Der er mange muligheder med granit, for eksempel chaussesten i buer eller brosten i forskellige mønstre, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har en anden type sten som hedder Sandstone og den vinder mere og mere ind på det danske marked så vi er sikker på det er en sten der er kommet for at blive.

Vi har et tæt samarbejde med en havearkitekt som laver vores havetegninger og arbejder meget med sandsten. Ønsker du en anderledes belægning, men stadigvæk en flot og brugbar løsning er dette det helt rigtige.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.