Anlægsgartner Vestsjælland – Næstved og Slagelse

Grønne områder tager sig bedst ud, hvis de er passet og plejet ordentligt. Mapaw klarer alle opgaver inden for anlæg og vedligeholdelse af grønne områder. Vi kører ud som anlægsgartner på Vestsjælland, bl.a. Slagelse og Næstved, hvor vi tilbyder brolægning, træfældning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder.

Vores erfarne gartnere giver op til fem års garanti på det udførte anlægsarbejde. Det allervigtigste for os er nemlig, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, de får udført.

Anlæg og løbende vedligeholdelse af grønne arealer

Slip for besværet med græsslåmaskine og hækkesaks – overlad opgaven til Mapaw. Vi tilbyder vedligeholdelse af udendørsområder til både private, firmaer og grundejerforeninger. Som din anlægsgartner på Vestsjælland sørger vi for at vedligeholde grønne områder, omlægge eksisterende eller anlægge nyt fra bunden, f.eks. haver.

Vi deltager aktivt i beslutningsprocessen som både rådgiver, konsulent og entreprenør og er med i hele processen. Med Mapaw som anlægsgartner på Vestsjælland får du en skræddersyet løsning, som passer præcis til dine unikke behov.

Vi tilbyder også

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse er mere end en anlægsgartner. Udover pasning og anlæg udfører vi blandt andet:

Kontakt os for at høre mere, hvis du ønsker at benytte os til ovenstående opgaver. Vi udfører både enkeltstående og faste ydelser inden for alle områderne.

Få et uforpligtende tilbud fra din anlægsgartner på Vestsjælland, Slagelse og Næstved

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en anlægsgartner til anlæg og vedligeholdelse på Vestsjælland. Vi kan kontaktes på telefon 70 20 33 88 eller via vores kontaktformular.

Hvis du har spørgsmål til alt fra brolægning, haveservice, træfældning, anlæg, pleje af grønne områder, opsætning af hegn, snerydning eller andre opgaver for en anlægsgartner på Vestsjælland, står vi naturligvis til rådighed.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger