Anlægs­gartner Storkøbenhavn – Køge, Greve og Taastrup

Søger du hjælp til anlæg og vedlige­holdelse af grønne områder? Vi er din Anlægsgartner Storkøbenhavn. Mapaw klarer alle opgaver. Vi kører ud som anlægs­gartner Storkøbenhavn, bl.a. Køge og Greve, hvor vi tilbyder brolægning, træfældning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder.

Hver enkelt anlægs­gartner Storkøbenhavn i Mapaw har mange års erfaring, og så giver vi op til fem års garanti på det anlægs­arbejde, vi udfører. Det gør vi, fordi det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, de får udført.

Vedligeholdelse af udendørs­områder – for firmaer og private

Som din anlægs­gartner Storkøbenhavn kan vi både bistå med vedlige­holdelse af områder, der skal laves helt fra bunden. Vi tilbyder vedlige­holdelse af udendørs­områder til både private, firmaer og grundejer­foreninger. Uanset om der er tale om jævnlig haveservice, månedlig pleje af grønne områder eller en årlig træfældning, udfører vi den udendørs pasning og pleje professionelt og grundigt.

Nyanlæg af haver og grønne områder

Som anlægs­gartner Storkøbenhavn varetager vi også nyanlæg af bl.a. haver, parkanlæg og andre grønne områder. Det kan være en omlægning af eksisterende anlæg eller nyt anlæg helt fra bunden.

Der er mange beslutninger at træffe i forbindelse med nyanlæg. Vi deltager aktivt i beslutnings­processen som både rådgiver, konsulent og entreprenør. Som din anlægs­gartner i Storkøbenhavn skræddersyr vi løsninger, så de passer præcis til dine unikke behov.

Kontakt din anlægs­gartner i Køge, Greve og Taastrup for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på, hvordan en anlægs­gartner fra Mapaw Anlæg og Vedlige­holdelse kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 70 20 33 88 eller via vores kontakt­formular.

Hvis du har spørgsmål til alt fra brolægning, haveservice, træfældning, anlæg, pleje af grønne områder, opsætning af hegn, snerydning eller andre opgaver for en anlægs­gartner i Storkøbenhavn, står vi naturligvis til rådighed.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger