Anlægsgartner Roskilde – Slagelse – Midtsjælland

Mapaw klarer alle opgaver inden for anlæg og vedligeholdelse af grønne områder. Vi kører ud som anlægsgartner i Roskilde, Slagelse og på Midtsjælland. Her hjælper vi vores kunder med blandt andet brolægning, træfældning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder.

Din anlægsgartner midtsjælland – med erfaring og garanti

Alle anlægsgartnere i Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse har mange års erfaring, og derfor tør vi godt give vores kunder helt op til fem års garanti på det udførte anlægsarbejde. Så vigtigt er det for os, at kunderne er tilfredse med vores arbejde.

Vedligeholdelse, omlægning og nyanlæg af udendørsområder

Firma eller privatperson? Mapaw anlægsgartner midtsjælland, Roskilde og Slagelse hjælper alle typer af kunder med vedligeholdelse af grønne områder og om- eller anlægning af nye.
Det kan ske på både fast og løs basis, f.eks. månedlig pleje af grønne områder eller en årlig træfældning, men uanset hvad udfører vi den udendørs pasning og pleje professionelt og grundigt.

Nyanlæg og omlægning af haver og grønne arealer

Når der er tale om omlægning eller nyanlæg af f.eks. en have, skal der træffes mange beslutninger. Mapaws anlægsgartnere i Roskilde og omegn fungerer som både rådgiver, konsulent og entreprenør. Vi skræddersyr de løsninger, som passer nøjagtig til dine ønsker.

Kontakt din anlægsgartner midtsjælland, Roskilde og Slagelse for et uforpligtende tilbud
Udendørsarealerne er det første, man ser og lægger mærke til, når man ankommer til et hus eller et firmadomicil. Derfor er det vigtigt, at haven og de grønne områder er velholdt og velplejet.

Lad anlægsgartner midtsjælland stå for pleje og pasning af have og udenomsarealer. Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på telefon 70 20 33 88 eller via vores kontaktformular.

Vi svarer også gerne på spørgsmål inden for brolægning, haveservice, træfældning, anlæg, pleje af grønne områder, opsætning af hegn, snerydning eller andre opgaver, vi tilbyder som anlægsgartner i Roskilde og omegn.

Det siger vores kunder:

Kvalitetsarbejde til tiden
april 6, 2017

★★★★★

MAPAW etablerede belægning i indkørsel og terrasser og alle aftaler blev overholdt, desuden ser arbejdet rigtigt flot ud inkl. oprydning. Prismæssigt er…
Læs mere

- Ole

Fremragende arbejde
november 18, 2016

★★★★★

Vi brugte MaPaw til etablering af have, terrasse, indkørsel og belægning omkring vores nybyggede hus i Roskilde. Vi er super tilfredse og oplevede en stor…
Læs mere

– Louise Bisgaard

Super godt Arbejde
november 12, 2016

★★★★★

Vi fik et tilbud på fliser i for og baghave. Fra første kontakt kontakt i telefonen, ved besigtigelsen af opgaven og under udførelsen følte vi os i trygge…
Læs mere

– Henrik Vexby

Skriv til os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

  • For at kunne komme med at kvalificeret bud på din opgave, skal jeg vide ca. hvor du bor.
  • Vi ved godt du ikke er er fagmand, så du beskriver blot din opgave så godt du kan. Har du mulighed for at sende et par billeder med er det helt fantastisk, og hvis ikke så er det også i orden.
  • Vedhæft billeder eller plantegninger